VIDEOGRAFIE.

HOREN, ZIEN, BELEVEN

 

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, dan zegt een video meer dan honderdduizend woorden. In een video komen geluid en bewegende beelden samen en creëer je de ultieme boodschap.

Productie.

Een productie is een bedrijfsreportage die een volledig beeld geeft over het bedrijf. We willen de doelgroep hiermee helemaal onderdompelen in wie jij bent, waar het bedrijf voor staat en wat het te bieden heeft. Samen met een team van professionals om mij heen, kunnen wij een volledige productie uit handen nemen. Van het schrijven van een script, het afnemen van interview tot de begeleiding tijdens het filmen; wij verzorgen de productie van a tot z.

Bedrijfsfilm.

Er zijn allerlei redenen te bedenken om voor een bedrijfsfilm te kiezen. Je wilt jouw doelgroep laten zien wie jij bent. Of je wilt een instructiefilm om mensen te helpen. Een leuk interview met de directeur of juist de receptioniste. Je wilt opdrachtgevers laten zien waarom ze jou moeten inhuren. Er zijn ontzettend veel redenen te bedenken waarom je voor een korte film moet kiezen. Het laat namelijk jouw identiteit op een duidelijke manier zien.

Video marketing.

Je hebt een product of dienst en die wil je natuurlijk verkopen. Video is een krachtig marketingmiddel om klanten te overtuigen van de voordelen van een nieuw product of een nieuwe dienst die je aanbiedt. De combinatie van beeld, geluid én tekst wordt beter onthouden dan alleen via tekst. Ook worden video’s vaker gedeeld op social-media en kan je in kortere tijd meer mensen bereiken.

INTERESSE IN VIDEOGRAFIE?

LATEN WE DAN ONZE CREATIEVE GEDACHTEN MENGEN

Om tot de perfecte boodschap te komen, gaan we tijdens een intake brainstormen en bepalen we het doel. Wat willen we laten zien en aan wie? Welk gevoel willen we meegeven? Moeten mensen tot actie aangezet worden of is de film meer om ze te informeren? Samen zullen we tot een heldere boodschap komen die ik vervolgens omzet in een ultieme film.